Havo, vwo en vwo-plus
Warffum
Aanmelden voor onze school?

Uitdaging in Warffum

Heb jij een havo, vwo of vwo-plus advies?
Op Het Hogeland College in Warffum dagen we je uit om alles uit jezelf te halen. Wij kijken naar wat belangrijk is voor jouw toekomst en daarom kun je bij ons ook eigen keuzes maken. Van jou verwachten we dat je initiatief toont en verantwoordelijkheid neemt. Daarbij sta je nooit alleen.
In onze leerlijn vwo-plus doen we een extra beroep op je intelligentie, creativiteit en zelfstandigheid. Je krijgt dan ook Latijn en er is aandacht voor bijvoorbeeld bètavakken en filosofie.

Natuurlijk creëren we ook voldoende ruimte voor plezier. Buiten de lessen om organiseren we excursies, schoolreizen en sportactiviteiten. Eens per twee jaar is er ook Kunst&Co, een muziekavond en Serious Request

Ons schoolgebouw in Warffum is modern, licht en ruim. Onze leerlingen noemen de sfeer veilig en plezierig. 


Actueel nieuws

Robin
Er zijn veel leuke dingen, zoals dat je les krijgt in programmeren en big junior events kunt volgen.
Ruimte voor iedere leerling
De school is van ons samen. Het Hogeland College leeft en bruist en gonst van de verschillende verhalen en geluiden. Wij geven graag het woord aan onze leerlingen en medewerkers.
Sophie
Bijzonder aan vwo-plus is dat je Latijn krijgt. Voor mij wel praktisch, want ik wil later kinderarts worden.
Marlijne
Het is heel gezellig op school en er hangt een goeie sfeer. We hebben leuke vakken. Ik houd van tekenen, drama en filosofie.
Lisan
Ik vind dit een hele fijne school want iedereen is hier gelijk en krijgt ook gelijke kansen. Dat merk je in de klas.
Thijs
De meeste leraren zijn aardig, en er zijn er een paar die de leerlingen goed gemotiveerd houden. Dat vind ik wel een sterk punt.

Contactgegevens