Havo, vwo en vwo-plus
Warffum
De Beving, theaterspektakel
Koop hier je tickets!

Havo, vwo of vwo-plus 

Op Het Hogeland College te Warffum kun je een havo- of een vwo-diploma halen. Daar is niet veel bijzonders aan, zou je denken. Toch wel!
Want bij ons op school doen we dat met doelgericht leren. Je bent bij ons Zelf aan zet.

Initiatief, keuzevrijheid en verantwoordelijkheid

We vinden het belangrijk om je goed voor te bereiden op jouw toekomst. Daarom leren we je om initiatief te nemen en verantwoordelijkheid te dragen. Omdat je in het echte leven voor veel keuzes komt te staan, vinden we het belangrijk dat je leert hoe je daar me om kunt gaan. Dat is de reden waarom we je ook keuzevrijheid bieden in je rooster en in je lessen. Daarbij sta je nooit alleen. Je hebt een mentor-coach, met wie je kan overleggen en die jou kan begeleiden. 

Activiteiten

Natuurlijk creëren we ook voldoende ruimte voor plezier. Buiten de lessen om organiseren we excursies, schoolreizen en sportactiviteiten. Eens per twee jaar is er ook Kunst&Co, muziektheater en Serious Request. Ons schoolgebouw in Warffum is modern, licht en ruim. Onze leerlingen noemen de sfeer veilig en plezierig. 

Actueel nieuws

Ruimte voor iedere leerling
De school is van ons samen. Het Hogeland College leeft en bruist en gonst van de verschillende verhalen en geluiden. Wij geven graag het woord aan onze leerlingen en medewerkers.
Marlies
Latijn is meer dan een taal. We hebben het ook over cultuur, het Romeinse keizerrijk en mythen.
Minc
We hebben elk jaar Kunst & Co. Dan doe je een week lang allemaal leuke dingen met je klas.
Nienke
Meestal lukt het me goed om op het studieplein mijn huiswerk te maken, maar soms niet, dan zijn we een beetje aan het lollen.
Zozo
Geneeskunde, psychologie of iets in de business. Wat ik hierna ga doen moet ik nog uitvogelen.
Merel
Het is gezellig en leuk op deze school. Je hebt veel contact met elkaar, ook met kinderen uit andere klassen.

Contactgegevens