Vmbo en tl-havo
Uithuizen
Ben je nieuwsgierig naar onze vacatures voor het schooljaar 24-25? Dat begrijpen we maar al te goed. We nodigen je graag uit voor onze vacature-inloop op dinsdag 23 april van 15.00 tot 17.00 uur. Een mooie kans om een eerste indruk te krijgen van onze school. Wil je meer weten?

Haal het beste uit jezelf in Uithuizen! 

 

Heb jij een vmbo of tl-havo advies?

Op onze school in Uithuizen krijg je alle ruimte om te werken aan je eigen toekomst. Samen proberen we het beste in jou naar boven te halen. Er is bij ons veel aandacht op voor zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en samenwerken.

Ruimte voor plezier

Bij ons gaan leerlingen en docenten op een ongedwongen manier met elkaar om. Daar zijn we trots op. Er zijn duidelijke afspraken en regels, maar we proberen ook zoveel mogelijk ruimte te maken voor plezier. Buiten de lessen om organiseren we veel culturele, sportieve en internationale activiteiten.

Praktijkwerkplekken
Ons schoolgebouw is modern en ruim opgezet met goede praktijkwerkplekken. Zeker als je een beroepsgerichte leerweg volgt, zal je daar veel bezig zijn. De sfeer in Uithuizen is gezellig en veilig en wordt door veel van onze leerlingen als prettig ervaren. 

 


Actueel nieuws

Ruimte voor iedere leerling
De school is van ons samen. Het Hogeland College leeft en bruist en gonst van de verschillende verhalen en geluiden. Wij geven graag het woord aan onze leerlingen en docenten.
Marieke
Je kan echt met je handen werken. Ik heb voor zorg en welzijn gekozen omdat ik uiteindelijk verpleegkundige wil worden.
Kasper
De sfeer op school is goed, we hebben best veel activiteiten en schooluitjes.
Martine
De sfeer is hier echt gezellig, iedereen kent elkaar, en je komt altijd bekenden tegen. De docenten zijn ook vriendelijk.
Wouter
Deze school is geweldig op het gebied van techniek. Ik leer hier om aan auto's te sleutelen en met elektriciteit om te gaan.
Quin
Ik vind het hier leuk omdat je veel leerlingen kunt ontmoeten en kunt spreken tijdens de pauzes.

Contactgegevens