Haal het beste uit jezelf in Uithuizen! 

Heb jij een vmbo of tl-havo advies?
Op onze school in Uithuizen krijg je alle ruimte om te werken aan je eigen toekomst. Samen proberen we het beste in jou naar boven te halen. We zijn een Daltonschool. Dat betekent dat er veel aandacht is voor zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en samenwerken.
Bij ons gaan leerlingen en docenten op een ongedwongen manier met elkaar om. Daar zijn we trots op. Er zijn duidelijke afspraken en regels, maar we proberen ook zoveel mogelijk ruimte te maken voor plezier. Buiten de lessen om organiseren we veel culturele, sportieve en internationale activiteiten.

Ons schoolgebouw is modern en ruim opgezet met goede praktijkwerkplekken. Zeker als je een beroepsgerichte leerweg volgt zal je daar veel bezig zijn. De sfeer in Uithuizen is gezellig en veilig wordt door veel van onze leerlingen als prettig ervaren. 

 


Op de Agenda

Geen gebeurtenissen om weer te geven.

Actueel nieuws

Ismahaam
Dit is een leuke en gezellige school. Het contact met de leraren is goed, je kunt gemakkelijk met ze praten en ze zijn niet te streng.
Ruimte voor iedere leerling
De school is van ons samen. Het Hogeland College leeft en bruist en gonst van de verschillende verhalen en geluiden. Wij geven graag het woord aan onze leerlingen en docenten.
Merle
Tekenen en handvaardigheid zijn mijn favoriete vakken. En de ID-uren. Want dan kun je bijvoorbeeld drama doen of muziek..
Frouwke Dijkhuis
Op Het Hogeland College hebben alle leerlingen een kans en mag iedereen er zijn.
Jasper
Ik heb veel vrienden op school, de pauzes zijn lang en je krijgt les van verschillende leraren. Dus ik vermaak me hier wel.
Corné
De sfeer in Uithuizen is leuk. Ik doe tl-havo en wil later graag de boerderij van mijn ouders overnemen.

Contactgegevens