Magister

Magister is het leerlingenadministratiesysteem van Het Hogeland College. Hiermee volgen we hoe het met iedere leerling gaat op school. Leerlingen vinden hun studiewijzers en cijfers op Magister. Voor ouders is het ook mogelijk om in te loggen in Magister. Hiervoor ontvangt u als ouder een inlogcode aan het begin van het eerste jaar dat uw kind Het Hogeland College bezoekt. Daarmee heeft u  inzage in onder andere de cijfers, het lesrooster en de afwezigheid van uw kind.
Inloggen is mogelijk via de link rechtsboven in de website. 

Schoolloket

In principe worden de kosten voor lesmateriaal door de school betaald, maar daarnaast zijn er nog andere schoolkosten waar u wel mee te maken krijgt. Met een klik op schoolkosten vind u daarover meer informatie.
Voor het innen van de schoolkosten maken we gebruik van Schoolloket. Dit systeem biedt u de mogelijkheid om de betalingen via iDEAL te doen en geeft een overzicht van de betalingen. Inloggen op Schoolloket is mogelijk rechtsboven op deze website met het door de ouders opgegeven mailadres of gebruikersnaam.  Wachtwoord vergeten? Dan kan een nieuw wachtwoord aangevraagd worden. 
 

Verzekering

De school heeft een aansprakelijkheidsverzekering en sluit voor elke leerling een ongevallenverzekering af. De verzekering geldt voor de leerlingen alleen tijdens de schooluren en activiteiten waarbij sprake is van begeleiding van docenten. Voor (buitenlandse) schoolreizen heeft de school een doorlopende reisverzekering. Wij adviseren om zelf nog een aanvullende reis- en /of annuleringsverzekering af te sluiten voor buitenlandse reizen.

Contactgegevens