Kom eens
bij ons kijken
Donderdag 14 januari 2021 Open avond
(onder voorbehoud)

Kom kijken en doe mee!

Hogeland Experience

Gewoonlijk organiseren wij na de herfstvakantie voor leerlingen uit groep de Hogeland Experience. Dat is een middag waarop je alvast sfeer kunt proeven op onze school door zelf te beleven hoe een bijzondere les eruit kan zien. Door bijvoorbeeld een Franse les volgen, te leren hoe een 3D-printer werkt of in het lab spannende proeven uit te voeren. Er zijn in totaal acht experience-pakketten waar je uit kunt kiezen. 
Vanwege de corona-maatregelen lukt dit (voorlopig) helaas niet. 

Wil je voorlichting in jouw klas?

Wat wel kan is dat we met enkele leerlingen van onze school en een leraar naar jouw school komen. Zo kun je alle vragen stellen, die je hebt over onze school. Als je dat wilt, moet je wel eerst overleggen met je meester of juf. Je kunt daarna je verzoek mailen naar Arne-Jan Bugel, a.bugel@hogeland.nl. Je kunt aan hem ook vragen of je een proefles mag volgen.
Open avond

Wil je de hele school verkennen en alle docenten ontmoeten? Dat kan op onze Open avond. Je kunt dan in je eigen tempo alle lokalen binnenlopen en de vragen stellen die je hebt. Ook dan zijn er veel leuke dingen te ontdekken en te doen. Ook je ouders zijn van harte welkom! 

 

Contactgegevens