Wij kozen al eerder
voor Het Hogeland College!
Kom je naar de Hogeland Experience?
Meld je dan hier aan!

Kom kijken en doe mee!

Ben je nieuwsgierig naar hoe het is op onze school? Dan komt het goed uit dat op dinsdag 23 januari 2024 onze Open avond plaats vindt! Je kunt dan samen met je ouders komen kijken in onze school en kennis maken met onze docenten. Ook dan is er voor jou iets leuks te doen.

Wil je voorlichting in jouw klas?

Wil je daarna nog meer weten? Dan is het mogelijk dat we bij jou in de klas met enkele leerlingen en een docent van onze school online informatie geven. Zo kun je alle vragen stellen, die je dan nog hebt over onze school. Als je dat wilt, moet je wel eerst overleggen met je meester of juf. Je kunt daarna je verzoek mailen naar Gerlies Nijboer, g.nijboer@hogeland.nl 

Kies je voor  Het Hogeland College? 

Weet je het al zeker? Meld je dan alvast aan. Met een klik op Aanmeldingsformulier Groep 8 vind je alle informatie over de Aanmeldprocedure (ook interessant voor je ouders).

Profielen in de bovenbouw

Deze leerlingen laten zien voor welke profielen zij gekozen hebben.

Een korte rondleiding

Yara en Jorrit laten je al iets van onze school zien.

Veel plezier en wie weet zien we je volgend schooljaar bij ons in de brugklas!


Kom kijken en doe mee!

Open lessen

Ben je benieuwd hoe een normale dag op Het Hogeland College eruitziet? Kom dan naar de open l

essen. Zo kan je echt ervaren hoe het is om op onze school in Uithuizen te zitten. 

Open dagen

Wil je liever de hele school verkennen en alle docenten ontmoeten? Dat kan op onze Open dag. Je kunt dan in je eigen tempo alle lokalen binnenlopen en de vragen stellen die je hebt. Ook dan zijn er veel leuke dingen te ontdekken en te doen. Ook je oud
Hyperlink met informatie komende open dagers zijn van harte welkom!

Hogeland Experience

Ieder jaar organiseren wij in november de Hogeland Experience. Deze middag kun je alvast sfeer proeven op onze school door zelf te beleven hoe een bijzondere les eruit kan zien. Door bijvoorbeeld een Franse les volgen, te leren hoe een 3D-printer werkt of in de techniekhal iets te maken. Er is een aantal experience-pakketten waar je uit kunt kiezen. 

 


Contactgegevens