Kom eens
bij ons kijken
Dinsdag 21 januari 2020: Open avond
Mis het niet en kom kijken!

Kom kijken en doe mee!

Hogeland Experience

Ieder jaar na de herfstvakantie organiseren wij de Hogeland Experience. Deze middag kun je alvast sfeer proeven op onze school door zelf te beleven hoe een bijzondere les eruit kan zien. Door bijvoorbeeld een kookles volgen, te leren hoe een 3D-printer werkt of in de techniekhal aan een auto te sleutelen. Er zijn meerdere experience-pakketten waar je uit kunt kiezen. 

Open avond

Wil je liever de hele school verkennen en alle docenten ontmoeten? Dat kan op onze Open avond. Je kunt dan in je eigen tempo alle lokalen binnenlopen en de vragen stellen die je hebt. Ook dan zijn er veel leuke dingen te ontdekken en te doen. Ook je ouders zijn van harte welkom! 

Wil je voorlichting in jouw klas?

Dat kan, als je dit eerst overlegt met je meester of juf. Je kunt daarna je verzoek mailen naar Jaap-Jan Slob,  j.slob@hogeland.nl. Je kunt aan hem ook vragen of je een proefles mag volgen.

Kom kijken en doe mee!

Open lessen

Ben je benieuwd hoe een normale dag op Het Hogeland College eruitziet? Kom dan naar de open l

essen. Zo kan je echt ervaren hoe het is om op onze school in Uithuizen te zitten. 

Open dagen

Wil je liever de hele school verkennen en alle docenten ontmoeten? Dat kan op onze Open dag. Je kunt dan in je eigen tempo alle lokalen binnenlopen en de vragen stellen die je hebt. Ook dan zijn er veel leuke dingen te ontdekken en te doen. Ook je oud
Hyperlink met informatie komende open dagers zijn van harte welkom!

Hogeland Experience

Ieder jaar organiseren wij in november de Hogeland Experience. Deze middag kun je alvast sfeer proeven op onze school door zelf te beleven hoe een bijzondere les eruit kan zien. Door bijvoorbeeld een Franse les volgen, te leren hoe een 3D-printer werkt of in de techniekhal iets te maken. Er is een aantal experience-pakketten waar je uit kunt kiezen. 

 


Contactgegevens