Kom eens
bij ons kijken

Kom kijken en doe mee!

Open lessen

Ben je benieuwd hoe een normale dag op Het Hogeland College eruitziet? Kom dan naar de open lessen. Zo kan je echt ervaren hoe het is om op onze school in Uithuizen te zitten. Door hier te klikken kun je je aanmelden voor de open lessen.

Open avond

Wil je liever de hele school verkennen en alle docenten ontmoeten? Dat kan op onze Open avond. Je kunt dan in je eigen tempo alle lokalen binnenlopen en de vragen stellen die je hebt. Ook dan zijn er veel leuke dingen te ontdekken en te doen. Ook je ouders zijn van harte welkom! 

Hogeland Experience

Ieder jaar in november organiseren wij de Hogeland Experience. Deze middag kun je alvast sfeer proeven op onze school door zelf te beleven hoe een bijzondere les eruit kan zien. Door bijvoorbeeld een kookles volgen, te leren hoe een 3D-printer werkt of in de techniekhal aan een auto te sleutelen. Er zijn meerdere experience-pakketten waar je uit kunt kiezen. 

Kom kijken en doe mee!

Open lessen

Ben je benieuwd hoe een normale dag op Het Hogeland College eruitziet? Kom dan naar de open l

essen. Zo kan je echt ervaren hoe het is om op onze school in Uithuizen te zitten. 

Open dagen

Wil je liever de hele school verkennen en alle docenten ontmoeten? Dat kan op onze Open dag. Je kunt dan in je eigen tempo alle lokalen binnenlopen en de vragen stellen die je hebt. Ook dan zijn er veel leuke dingen te ontdekken en te doen. Ook je oud
Hyperlink met informatie komende open dagers zijn van harte welkom!

Hogeland Experience

Ieder jaar organiseren wij in november de Hogeland Experience. Deze middag kun je alvast sfeer proeven op onze school door zelf te beleven hoe een bijzondere les eruit kan zien. Door bijvoorbeeld een Franse les volgen, te leren hoe een 3D-printer werkt of in de techniekhal iets te maken. Er is een aantal experience-pakketten waar je uit kunt kiezen. 

 


Contactgegevens