Het Hogeland College? Daarom!

Zit je in groep 8? Dan is het bijna tijd voor de volgende stap: de middelbare school. Spannend, maar ook leuk! De komende jaren zal jij niet alleen nieuwe kennis op doen, maar ook nieuwe ervaringen. Daarom is het belangrijk dat je een school kiest die bij jou past.

De brugklas in Winsum

Je leest het goed: volgend jaar start onze brugklas niet in Wehe-den Hoorn, maar in Winsum. Per 1 augustus 2020 gaan de scholen CSG Winsum en Het Hogeland College Winsum verder als Het Hogeland College Winsum. Dat betekent dat niet alleen de brugklas in Winsum is, maar ook de klassen 2, 3 en 4.  Dat doen we om goed vmbo-onderwijs in deze regio te kunnen blijven bieden. En ook omdat we onze leerlingen de keuze willen geven uit een breed en gevarieerd onderwijs aanbod. 
We vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheden krijgt om je goed te ontwikkelen. Dat betekent dat je les op het niveau krijgt dat bij jou past. En als je het kunt en zelf ook wilt, kunnen we je ook wat extra uitdaging bieden. Zo kun je bijvoorbeeld een vak ook op een hoger niveau volgen.
 

Contactgegevens