Uitnodiging: "Help ik heb een puber!"

't Is hier geen hotel!

Is bij jou ook altijd de ijskast leeg? Heb je een zuchtend en oogrollend kind op de bank zitten? Wordt het huiswerk al gamend gemaakt? En is het enige dat uit de mond van je kind komt: ‘Ja, zo’ en dat er dan niks gebeurt? Dan heb je dus een puber in huis. Niet alleen verandert jouw kind van een lekker naar vers gras ruikend wezentje in een vuurspuwende draak met hoodie op, maar ook jouw rol als ouder. En hoe houd je het dan een beetje leuk thuis?

In deze informatieve en interactieve lezing word je geholpen om je puber beter te begrijpen en hoe je kunt leven en overleven met een puber in huis. 

Martine de Vente en Saskia Smith zijn oprichters van het succesvolle www.tishiergeenhotel.nl en leiden je in deze lezing langs de hoogte- en dieptepunten van het puberouderschap. Ze gaan niet vertellen hoe ouders moeten opvoeden, maar laten zien hoe je je puber én jezelf zonder al te veel kleerscheuren en met een beetje gezond verstand en veel humor door die puberteit loodst.

De Tis Hier Geen Hotel-lezing is op woensdag 10 april van 19:30 uur tot 21:00 uur in onze school aan de A.G. Bellstraat 2 in Warffum. Aanmelden kan via: deze link. 
Na afloop is er een borrel om na te praten. Deze ouderavond wordt georganiseerd door de ouderraad van Het Hogeland College Warffum en is gratis toegankelijk voor alle belangstellenden.

Media
  • Uitnodiging ouderavond voor insta_1080 x 1080 px_RGB72

Contactgegevens