Kindcentrum ’T Maar winnaar prijs open avond Uithuizen!

Uithuizen - Leerlingen uit groep 8 van Kindcentrum ’T Maar uit Spijk zijn tijdens de open avond van Het Hogeland College in Uithuizen in de prijzen gevallen. Tijdens de drukbezochte open avond kregen toekomstige leerlingen een stempelkaart uitgereikt waarmee ze na afloop een prijs konden winnen voor hun klas. Hiervoor moesten de geïnteresseerden alle opdrachten bij alle vakken van school uitgevoerd hebben. Had je een opdracht succesvol volbracht? Dan kreeg je een stempel. Je moest maar liefst 16 (!) stempels verzameld hebben om mee te doen voor de winst. Leerlingen losten o.a. de escaperoom op bij Duits, deden proefjes bij Natuur- en Scheikunde en kregen een heuse beautytreatment in de schoonheidssalon.

Vele jonge bezoekers lukten het uiteindelijk om alle opdrachten succesvol uit te voeren en waren dan ook in de running voor de hoofdprijs: een spellenpakket voor de gehele klas. De winnende groep kan vanaf nu gezellig ‘regenwormen’ of met een NERF-bal spelen op het schoolplein.

Op vrijdagochtend 10 februari verraste teamleider Gerlies Nijboer de winnende klas met een verrassingspakket. Niek (groep 8) sleepte de felbegeerde winst in de wacht voor zijn klasgenoten en werd dan ook even extra in het zonnetje gezet.

Contactgegevens