Ga je naar de brugklas?
Kom kijken op 2, 3 of 4 maart 2021!
Aanmelden is nodig en dat kan hier!

Kom kijken en meld je aan voor 2, 3 of 4 maart!

We kunnen ons voorstellen dat jij nieuwsgierig bent naar je volgende school: "Hoe ziet het eruit? Wat doen ze daar? Voel ik me daar thuis?" En wij zijn nieuwsgierig naar jou! Dus, als het maar even kan begroeten we je graag persoonlijk op één van onze scholen. Na de voorjaarsvakantie geven we je een rondleiding en laten je voorbeelden zien van wat je kunt verwachten in de brugklas. Uiteraard houden we ook dan rekening met met maatregelen die we in het kader van het corona-virus moeten treffen. Ben je nieuwsgierig?  Klik dan hier om je aan te melden.

Filmpjes

Met een klik op de afbeeldingen kun je nu alvast een indruk krijgen van onze scholen!

Kies je voor  Het Hogeland College? Meld je dan alvast aan!

Weet je al zeker dat je volgend schooljaar naar Het Hogeland College wilt? Klik dan hier voor het Aanmeldingsformulier PO en voor meer informatie over de Aanmeldprocedure (ook interessant voor je ouders).
Jarno van Ellen
Op de basisschool wist ik al dat ik hier naartoe zou gaan. Ik ga met plezier naar school. Ik heb hier heel veel vrienden die ik op school en buiten school zie.
Jasmijn Smit
Er zijn heel veel kinderen op deze school waar ik mee fiets. Ik ken al bijna iedereen. De lessen zijn leuk. Vooral Latijn, omdat het iets nieuws is.
Roos de Haan
Ik vind het heel leuk. Het is hier anders dan op de basisschool. Je gaat van lokaal naar lokaal en krijgt veel huiswerk. Ook meer verantwoordelijkheid.

Contactgegevens