Reünie HHC Warffum 150 jaar!

Niet minder dan 1300 oud-leerlingen en oud-personeelsleden kwamen afgelopen zaterdag naar Warffum voor de reünie van Het Hogeland College.

6 oktober was ook niet zo maar een datum: het was exact 150 jaar geleden dat de eerste les op de toenmalige Rijks HBS werd gegeven. In een volle aula memoreerde interim-rector Agnes Schaafsma dit bijzondere moment en nam daarbij de gelegenheid om de oudste reünisten, Corrie Breeksema-Meinardi en Gerda Boerma-Clevering (foto), met een bloemetje extra in het zonnetje te zetten.

Na de lunch kon er worden genoten van onder andere gastlessen van oud-docenten. Een proostmoment en het zingen van het jubileumlied vormden de opmaat van het avondprogramma en hierna werden de gangen van de school ingericht als een heus buffetrestaurant. Na het diner werd de dag afgesloten met een groot feest dat tot 1 uur ‘s nachts duurde. Hierbij konden zowel de jongste als de oudere reünisten nog een keer weer genoten van disco en live muziek, net zoals vroeger op de avonden van leerlingenvereniging ADVENDO.

Het vormde de bekroning van een bijzondere dag waar de reüniecommissie zeer tevreden op terugkijkt.
Media
  • RAD_7964

Contactgegevens