7.3 Faciliteiten

Geplaatst in: 07. Winsum: praktische informatie

Moderne werkplekken

We hebben moderne praktijkruimten voor het profiel Z&W met realistische werkplekken. Zo maak je kennis met alle aspecten van het werk.

Aula

Onze aula is voor schooltijd en in de pauzes geopend. Aan het buffet kun je melk, fruit, frisdrank, koffie, thee en etenswaren kopen. En er zijn een watertappunt en een automaat met eten en drinken die je de hele dag door kunt gebruiken. We vinden het belangrijk dat het aanbod en de uitstraling in de kantine en in onze automaten gezond is. Om deze reden werken we op onze school volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. Hieronder kun je daar meer over lezen.

Bibliotheek

Onze school heeft een eigen bibliotheek waar je een ruim aanbod aan jeugdboeken kunt vinden. Hier vind je de nieuwste boeken en kun je zoeken in de collectie van jouw school. Ook vind je er leuke leestips.

Pasje

Als je nieuw bij ons op school komt, krijg je een pasje waarmee je je aankopen in de kantine en eventuele kopieën kunt betalen. Op het pasje krijg je elk jaar een tegoed, dat je eventueel later zelf kunt aanvullen.

Kluisje

Wanneer je bij ons op school komt krijg je een kluisje toegewezen. Daar kun je je (waardevolle) spullen en je jas in opbergen. De eenmalige borg van € 10,- is voor de hele schooltijd.