Hier ben je:

Activiteiten

Onze school staat bekend om zijn vele activiteiten. Wij vinden die activiteiten belangrijk. Op een school moet niet alleen geleerd, maar ook geleefd worden. Er moet van alles te doen zijn en je moet af en toe wat ontspanning hebben. Ook wordt de sfeer beter als je met elkaar andere dingen doet dan lessen volgen alleen.
 
Anders dan Anders dagen
De Anders dan Anders dagen worden om de twee jaar georganiseerd. De gewone lessen vervallen dan. Tijdens de Anders dan Anders dagen kun je een keuze maken uit veel creatieve en sportieve activiteiten. Je kunt denken aan breakdance, schilderen, zandkastelen bouwen, toneel, muziek en sieraden maken. De dagen worden afgesloten met een spetterende slotavond met uitvoeringen, tentoonstellingen en demonstraties. Daarna wordt er tot in de late uurtjes nog doorgefeest. Je ouders worden ook uitgenodigd voor deze avond.
  
Schoolreizen
In de brugklas ga je drie dagen naar Roderesch
In de derde klas is er een reis naar Berlijn, Parijs, Londen of Tsjechie.
Daar tussendoor zijn er nog korte trips naar musea, schouwburgen en exposities 

Gala-avond
Aan het einde van het schooljaar is er een gala-avond voor de vierdeklassers. Deze avond is een feestelijke afsluiting van de schoolperiode vlak voordat de examens beginnen. De leerlingen komen dan in galakleding op school en er worden diverse prijzen uitgereikt: de stagiaire van het jaar (Zorg en Welzijn, Dienstverlening en Commercie), de Kanjer van het Jaar (Techniek) en het Sectorwerkstuk van het jaar (TL).

Overige activiteiten
Een aantal activiteiten naast de lessen zijn: disco’s, sportdagen en sporttoernooien, kanokamp, projectweken en een maatschappelijke stage.
 
PrintPagina printen