Hier ben je:

Overzicht nieuws

07
NOV
De besturen van Het Hogeland College Wehe-den Hoorn, CSG Winsum en Terra Winsum zijn al enige tijd met elkaar in gesprek over samenwerking in één onderwijsvoorziening in Winsum.
29
OCT
Zit je in groep 8 en ben je nieuwsgierig naar de nieuwste manier van les krijgen op de middelbare school? Kom dan naar onze Hogeland Experience en schrijf je nu in!
29
OCT
Op woensdag 7 november vanaf 19.30 uur in de aula van Het Hogeland College
28
OCT
Bij de tentoonstelling ter gelegenheid van het 150 jarig bestaan van Het Hogeland College van de vestiging Warffum presenteerde architect Erik Wiersema, tevens oud-leerling van de school, het boekje ‘HET HOGELAND COLLEGE...
17
OCT
Leerlingen die het vak geschiedenis met het versneld programma volgen gaan donderdag 1 november met excursie.
17
OCT
Op maandag 10 (B1A en B1B) en woensdag 12 (B1C en B1D) december wordt het theaterstuk ‘De la Noya’ opgevoerd.
17
OCT
Op dinsdag 13 november bezoekt de organisatie Traffic Skills alle brugklassen.
08
OCT
Niet minder dan 1300 oud-leerlingen en oud-personeelsleden kwamen afgelopen zaterdag naar Warffum voor de reünie van Het Hogeland College.
07
OCT
In 1868 krijgt het dorp Warffum de eerste plattelands-hbs van Nederland. Mede dankzij de inzet van vader en zoon Geert en Cornelis Reinders geeft minister Thorbecke toestemming voor de stichting van de school.
20
SEP
Vrijdag 14 september bezochten vier leerlingen van Het Hogeland College Warffum de conferentie Eems-Dollard 2050 in het kader van hun aardrijkskunde project.
19
SEP
Vorige week hebben de derde klassen kennis kunnen maken met zeilen (en met hun nieuwe klas).
05
SEP
Mede dankzij het prachtige weer en de goede organisatie was het gisteren genieten in Uithuizen voor de leerlingen en de docenten.
29
AUG
Voor leerlingen en docenten start het schooljaar weer op maandag 3 september 2018.
20
JUL
Voorlopig even geen roosters, lessen en proefwerken. Tijd voor ontspanning en enkele weken genieten van de zomer.
11
JUL
De glossy voor iedereen die twijfelt aan z'n zintuigen, niet kan uitleggen wat een feit is, zich afvraagt of er onzekerheid in de wiskunde bestaat en meer......
02
JUL
Met veel enthousiasme kondigen we aan dat onze school vanaf schooljaar 2018-2019 zal meedoen met de FIRST LEGO League Benelux.
02
JUL
De gouden schaal voor de gezonde schoolkantine komt Wehe toe!
26
JUN
Voor ouders van nieuwe leerlingen
22
JUN
De leerlingen die mee hebben gedaan aan de honours course 'the intelligent choir' hebben in de afgelopen lessen toegewerkt naar een bijzondere uitvoering.
21
JUN
Zondag 3 juni was het zover: de gele Hogeland bus vertrok met zes A5-leerlingen naar Tsjechië!
21
JUN
Zonder dat ze het van tevoren wisten werden de vrijwillige leden van het Noodhulpteam woensdagavond opgeroepen voor een explosie in het HHC Wehe-den Hoorn
18
JUN
Alle leerlingen maatschappijleer vwo 5 en leerlingen havo 4 met geschiedenis in hun pakket hebben een dagvullend programma over politiek en rechtsstaat gevolgd op het Binnenhof in Den Haag.
15
JUN
Op 11 juni organiseerde de lustrumcommissie in Warffum een theaterimprovisatiewedstrijd, net als in het tv-programma De Lama’s.
28
MAY
Vorige week dinsdagmiddag hebben redacteuren van het NRC Handelsblad op het Hogeland College te Warffum een gastles over nepnieuws verzorgd.
28
MAY
Afgelopen donderdag hebben leerlingen uit klas 3TL/H in samenwerking met Renee Hoogland van het Zeehondencentrum Pieterburen, hun Roots & Shoots project gepresenteerd aan de bekende Britse primatoloog, etholoog en...
20
APR
Op maandag 7 mei aanstaande speelt Theater De Steeg de voorstelling "Issy en Sophius, twee Joodse jongens in WOII" voor alle brugklassen. Dit vindt plaats tijdens het derde lesuur.
20
APR
Het thema dit jaar was Proud to be Fout. De leerlingen en veel leraren verschenen daarom in hun meest foute kleding.
29
MAR
Als oud-leerling van Het Hogeland College weet je hoe belangrijk het is om een goede keuze te maken over wat je na de middelbare school gaat doen.
20
MAR
57 leerlingen uit klas 3 zijn afgereisd naar Trier en Keulen om daar studie te doen naar de het leven in de Oudheid, de middeleeuwen en dat te vergelijken met de huidige wereld waarin we leven.
20
MAR
Datum en tijd: 20 maart 2018, 19.30 uur Locatie: Aula Het Hogeland College te Warffum
19
MAR
Bouwsessies met zweet op het voorhoofd hebben we niet gehad. Wel veel plezier en al met al ook best veel vrije tijd hebben acht leerlingen uit klas 1 en 2 geïnvesteerd in het bouwen van een eigen 3D-printer.
02
MAR
Op woensdag 7 maart 2018 is er een inschrijfmiddag op alle vestigingen van 15.00 -18.00 uur. Wij vinden het leuk als jij en je ouder(s) persoonlijk komen inschrijven. Inschrijven via de basisschool kan ook als dit gebeurt...
23
FEB
De Anders Dan Anders Dagen zitten er alweer op!
23
FEB
De landendagen hadden dit jaar een ietwat ander karakter dan de voorgaande edities.
19
FEB
Afgelopen woensdag hebben 10 leerlingen de laatste hand gelegd aan het bouwen van een 3D printer. Zij zijn daar de afgelopen 6 weken druk mee geweest.
12
FEB
Vorige week heeft vwo 4 het Hogeland College voor het tweede jaar op rij weer vertegenwoordigd op het provinciale MEP (Model European Parliament).
22
JAN
Woensdag 17 januari waren de try-outs voor Rafiki’s story in het Marnehoes in Wehe den Hoorn voor de basisscholen Mandegoud uit Kloosterburen, De Regenboog uit Leens en Hoogholtje uit Wehe-den Hoorn.
22
JAN
We kunnen terugkijken op zeer geslaagde Open Dagen.
15
JAN
Uithuizen: 13 januari, Wehe-den Hoorn: 13 januari, Warffum: 18 januari
11
JAN
Het Hogeland College bestaat 150 jaar en dit jubileum werd op 8 januari op bijzondere wijze ingeluid.
23
DEC
Meld je nu aan voor het nieuwjaarsontbijt op 8 januari 2018.
23
DEC
Op 8 januari gaan we niet alleen het nieuwe jaar inluiden, maar geven we het startsein voor het lustrumjaar!
22
DEC
Maar liefst 11.000 euro was het eindbedrag van de actie van Het Hogeland College in Warffum voor Serious Request! Meer dan 320 leerlingen en medewerkers hebben originele en aantrekkelijke ideeën bedacht om geld in te zamelen...
27
NOV
De afgelopen twee maanden hebben zes jongens uit klas 4 en 1 meisje uit klas 3 gastlessen gevolgd bij de afdeling Automotive en transport aan het Noorderpoortcollege te Groningen.
17
NOV
Wat gebeurde er tijdens de laatste oorlogsdagen in het huis van Van Hemeren? Hoe ontwerp je een 3D-object dat je kunt laten printen?
17
NOV
Woensdag 15 november was er behalve de Hogeland Experience nog meer reuring op het Hogeland College in Warffum.
07
NOV
Gaat uw kind volgend jaar naar de brugklas? Kom dan naar onze algemene informatieavond!
07
NOV
De afgelopen week was de week van de LOB (Loopbaanoriëntatie en -begeleiding), waarin op allerlei gebied aandacht werd besteedt aan dit onderwerp, want LOB is overal!
19
OCT
Meld u nu aan voor de PO-VO middag op woensdag 1 november 2017
19
OCT
De verwachte aankomsttijd in Warffum is 14.00 uur
19
OCT
07
OCT
Zit je in groep 8 en ben je nieuwsgierig naar de nieuwste manier van les krijgen op de middelbare school? Kom dan naar onze Hogeland Experience en schrijf je nu in!
04
OCT
Onder prachtige weersomstandigheden hebben alle derdeklassers afgelopen week hun kennismakingskamp gehad in het Friese Balk.
29
SEP
Dit jaar ging voor het eerst Expeditie Robersum van start: een brugklaskamp vol strijd en uitdagingen om het beste uit de leerling te halen.
28
SEP
De bibliotheek is mede op initiatief van docent Nederlands Ben Begeman en Biblionet vernieuwd!
11
SEP
Ook voor alle medewerkers van onze havo/vwo-vestiging was er Ruimte voor een verbindende start van schooljaar!
07
SEP
Het introductieprogramma begon met een korte plenaire start in de aula.
31
AUG
Voor leerlingen en docenten start het schooljaar weer op maandag 4 september 2017. Vanaf 28 augustus 2017 is de administratie weer bereikbaar.
31
AUG
Aan jullie zomervakantie is een eind gekomen. Op maandag 4 september zijn jullie weer van harte welkom op school.
31
AUG
De leerlingen van Uithuizen worden maandag 4 september a.s. op school verwacht om:
24
JUL
Voorlopig even geen roosters, lessen en proefwerken. Tijd voor ontspanning en enkele weken genieten van de zomer.
17
JUL
Op woensdag 12 en donderdag 13 juli hing de vlag in top bij HHC Warffum: daar vonden de feestelijke diploma-uitreikingen plaats voor havo en vwo.
17
JUL
Er zijn geen lessen meer en de toetsweek is voorbij. Nog enkele sportdagen en het is vakantie, maar niet voor 50 leerlingen van HHC Warffum.
04
JUL
Het Honours Course-programma voor schooljaar 2017-2018 is bekend.
30
JUN
Vandaag zijn de uitslagen van de herexamens bekendgemaakt.
26
JUN
De leerlingen klas 2 uit Uithuizen die de profielmodule ‘Organiseren van een activiteit’ hebben gevolgd hebben deze de afgelopen week afgesloten met de meesterproef.
22
JUN
In de afgelopen maanden hebben zes leerlingen uit B2A de Masterclass Spaans van mw. Willemse gevolgd.
19
JUN
De tevredenheidspeilingen die wij dit schooljaar onder leerlingen en ouders/verzorgers hebben gehouden bieden onze school mooie rapportcijfers!
14
JUN
De eindexamenresultaten van havo en vwo zijn bekend!
14
JUN
De eindexamenresultaten van het vmbo zijn bekend!
14
JUN
De eindexamenresultaten van het vmbo zijn bekend!
12
JUN
Dinsdag 6 juni was al weer de tweede keer dat in Wehe-den Hoorn de kantine werd omgetoverd in een Engels dorp.
12
JUN
Leerlingen van klas 1A zijn afgelopen woensdag op excursie geweest naar Punt van Reide.
12
JUN
Leerlingen van klas 1A van het HHC in Uithuizen zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest met een actie voor Zeehondencentrum Pieterburen.
07
JUN
Na een intensieve selectieprocedure, waaraan 30 leerlingen hebben deelgenomen, heeft de benoemingscommissie tutoren 1718, in samenspraak met coördinator en conrector, een achttal nieuwe tutoren benoemd voor havo vwo voor het...
29
MAY
De afgelopen 1,5 jaar is hard gewerkt om van het Hogeland College een B-Fit school te maken. B-Fit is een initiatief van Huis voor de Sport Groningen, Sportvereniging Uithuizen (SVU) en het Hogeland College.
29
MAY
Klimmen bij Wadden-fun, biljartgolf in Pieterburen, kanoën bij de Salamander en fietsen waren enkele ingrediënten van de zeer geslaagde uitwisseling tussen HHC Wehe-den Hoorn en de Oberschule in Augustfehn.
24
MAY
Dinsdagmiddag vond de tweede uitreiking van de Honours Course certificaten plaats.
15
MAY
Yur Oosterhof (2D) en Sanne-Marijn Meerveld (2B) hebben na vele uren en weken werken in de hun vrije tijd vlak voor de meivakantie het Big Junior Event Reconstruction of Deshima succesvol afgerond
10
MAY
Tijdens de module van S&S over duurzame energie heeft klas A4B het jongerenadviesbureau ‘De Groene Hooglander’ opgericht.
14
APR
Afgelopen week zijn de leerlingen van klas 4 van Het Hogeland College (afdeling Uithuizen) voor het mondeling examen Frans afgereisd naar Wallonië (Franstalig België).
12
APR
In het kader van de Honours Course ‘Middeleeuwen ontmaskerd’ is er een excursie naar de Groninger Archieven geweest.
12
APR
De leerlingen van klas 1 zijn vrijdag 7 april op de fiets naar Groningen gegaan voor een stadsexcursie.
05
APR
De vwo+-ers uit B1A gingen op pad naar het Duitse Xanten, waar de oude Romeinse Colonia Ulpia Traiana is gereconstrueerd.
03
APR
In samenwerking met I.Turn.IT biedt het HHC de mogelijkheid om op 26 april gratis mee te gaan naar de grootste techbeurs ter wereld: de Hannover Messe.
30
MAR
De eerste certificaten van de Hogeland Honours Courses zijn uitgereikt aan de groep Videojournalism van docent Ricus Dullaert en de groep Storymapping van docente Aline Hoving.
20
MAR
Vijf van onze leerlingen hebben onze school vertegenwoordigd op het MEP in Groningen.
20
MAR
Al 10 jaar is er intensief contact tussen de Oberschule in Augustfehn en HHC Wehe-den Hoorn.
20
MAR
Vrijdag 17 maart is het project Techniek op de basisschool van start gegaan op basisschool Hoogholtje in Wehe-den Hoorn.
08
MAR
Op woensdag 8 maart 2017 is er een inschrijfmiddag op alle vestigingen van 15.00 - 18.00 uur.
08
MAR
Zaterdag 4 maart hebben Tessa Mesken & Annemein de Bree Hanze Honours College gewonnen.
27
FEB
We zijn geschokt en verslagen door het overlijden van twee leerlingen van Het Hogeland College.
27
FEB
In verband met het overlijden van twee leerlingen van Het Hogeland College zal de ouderspreekavond Uithuizen van dinsdag 28 februari komen te vervallen.
26
FEB
In verband met het overlijden van twee leerlingen van Het Hogeland College zal de voorlichtingsavond van de instroom in HAVO4 van dinsdag 28 februari komen te vervallen.
16
FEB
Vanavond van 19.30 tot 23.00 uur is het nog mogelijk om een kaartje te kopen voor Kunst & Co. Ouders, opa's en oma's en andere vrienden en familie zijn van harte welkom. Prijs: € 2,- per stuk.
14
FEB
Weekje anders leren op Het Hogeland College
09
FEB
Afgelopen week is I.Turn.IT gestart op Het Hogeland College met het geven van de digitale vaardigmodule ‘informatievaardigheden’.
02
FEB
We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde Open Dagen.
23
JAN
Op donderdagavond 2 februari aanstaande geven alle havo5- en vwo6-leerlingen een presentatie van hun profielwerkstuk. De presentaties beginnen stipt om 19.00 uur. U bent vanaf 18.45 uur van harte welkom!.
20
JAN
De VWO+ leerlingen zijn bezig met het ontwerpen van een nestkast. In de biologieles hebben ze informatie over vogels in onze omgeving gekregen van boswachter Jaap.
13
JAN
Volgend schooljaar naar de brugklas? Of naar havo4? Tijdens onze Open dagen kun je kijken op onze scholen, sfeer proeven, vragen stellen en - als je wilt - alvast een beetje oefenen met een aantal opdrachten.
09
JAN
Vlak voor de kerstvakantie bezocht klas 2 – als alternatief voor de reguliere Bremenreis - onze hoofdstad Amsterdam.
22
DEC
Het Hogeland College is vanaf nu ook te volgen via Facebook
01
DEC
Pilot onderzoek drankgebruik in Sappemeer Deze titel is één van de demonstratieleuzen die Tim, Nick, Annemarie en Tessa tegenkwamen in het gemeentearchief van Sappemeer.
28
NOV
Na twee verplaatsingen was het eindelijk zover: het Halloweenfeest voor de brugklas. Een avond lang Halloween beleven in school, samen met mentoren en tutoren. DJ Thomas Visser, een spooktocht georganiseerd door...
24
NOV
Op zaterdag 12 november werden er 23 leerlingen uit de onderbouw opgehaald met een speciale bus om naar de Grote Markt te Groningen te gaan. Daar stond in het kader van het -Lets Gro- festival een grote tent met daarin...
15
NOV
Op donderdag 10 november stond het HHC Warffum volledig in het teken van de Dag van de Franse taal.
09
NOV
Maandag 7 november hebben Siemen en Christian Mulder, scheidsrechters betaald voetbal, workshops gegeven op het Hogeland College in Uithuizen.
31
OCT
Met trots presenteert de Ouderraad u cabaretière Marina van der Wal, o.a. bekend van TV.
25
OCT
Met Masterclasses voor de vwo-plusleerlingen en Big Junior Events voor de havo- en vwo-leerlingen biedt Het Hogeland College een programma buiten de reguliere lessen om. Leerlingen die het leuk vinden om zich ook in een...
21
OCT
Op de vrijdag voor de herfstvakantie vond het traditionele voetbal toernooi voor klas 1 plaats.
21
OCT
Zeker vijftig drummers in de dop hoorden zaterdagmiddag voor de herfstvakantie in de aula van onze school van Golden Earring-drummer Cesar Zuiderwijk hoe je heel goede drummer wordt
14
OCT
De verwachte aankomsttijd in Warffum is 12.00 - 12.30 uur
14
OCT
De verwachte aankomsttijd in Warffum is 12.15 - 12.30 uur
12
OCT
Kom dan naar onze algemene informatie avond voor ouders op 1 november 2016.
12
OCT
Voor de betaling van de ouderbijdrage en de bijdrage voor de ouderraad zijn door ouders/verzorgers eenmalige machtigingen afgegeven.
12
OCT
De verkeersveilig week in september was zeer geslaagd. Alle klassen hebben binnen dit thema een activiteit gehad.
10
OCT
In de week van 12 t/m 15 september zijn de eerstejaars op brugklaskamp geweest. Benieuwd naar de verslagen? Klik dan verder
06
OCT
Van woensdag 28 t/m vrijdag 30 september jl. gingen onze leerlingen van havo 3 naar zeilschool De Ûlepanne in Balk (Fr.).
06
OCT
“mevrouw, kunnen we niet nog één uurtje zeilen?”
26
SEP
In vwo 4 starten we met de leeslijst.
26
SEP
Op 27 en 28 september gaan de eerste klassen gaan naar de theatervoorstelling #onderhuids en de tweede klassen naar de theaterworkshop #Wat doe jij?
13
SEP
In verband met de tropische temperaturen hanteren wij een verkort rooster.
29
AUG
Personeel van treinvervoerder Arriva gaat dinsdagmorgen in staking. Machinisten en conducteurs houden een werkonderbreking tot 09.00 uur. Vragen? Mail naar: hhc@hogeland.nl.
25
AUG
Klik op onderstaande link om naar de kalender te gaan.
25
AUG
Klik op onderstaande link om de brief start schooljaar 2016 - 2017 te lezen
23
AUG
Magister is vanaf dinsdagavond 30 augustus 2016 17.30 uur weer toegankelijk voor leerlingen en ouders.
19
JUL
Voor leerlingen en docenten starten de lessen weer in de week van 29 augustus 2016. Vanaf 22 augustus 2016 is de administratie weer bereikbaar.
11
JUL
Tijdens twee feestelijke bijeenkomsten zijn op woensdagavond 6 juli de havo diploma's uitgereikt en op donderdagavond 7 juli de vwo diploma's.
21
JUN
Ruim 200 leerlingen van middelbare en basis-scholen, van Meppel tot Groningen, hebben hún Beste Beweegspel bedacht.
16
JUN
De eindexamenresultaten van havo en vwo zijn bekend!
16
JUN
De eindexamenresultaten van het vmbo, locatie Wehe-den Hoorn zijn bekend!
16
JUN
De eindexamenresultaten van het vmbo, locatie Uithuizen zijn bekend!
13
JUN
Op dinsdag 7 juni speelden de dramaleerlingen uit H4 en VWO4 in de Blauwe Schuit te Winsum de toneelvoorstelling ’Doetje’.
30
MAY
Het Groninger Forum organiseerde 19 mei een scholierenmiddag over Virtual Reality (VR). Een mooie gelegenheid voor de plusklas B1A om daar eens wat meer over te weten te komen.
30
MAY
Leerlingen van A3A hebben in periode 3 deelgenomen aan een programmeerproject van ING (de bank). Elke vrijdagmiddag hebben leerlingen met hulp van twee programmeurs van ING geprobeerd de basisbeginselen van HTML, CSS en...
26
MAY
Afgelopen woensdag heeft klas 1A van Het Hogeland College uit Uithuizen een succesvolle presentatie over de Eems Dollard gegeven in het Zeehondencentrum in Pieterburen.
20
MAY
Het begint al een beetje een traditie te worden. Kosten nog moeite besparen de vierdeklassers van HHC Uithuizen om een spectaculaire entree te maken voor het jaarlijkse galafeest ter ere van hun laatste schooldag voor het...
19
APR
Afgelopen week zijn de leerlingen van klas 4 van het HHC Uithuizen voor het mondeling examen Frans afgereisd naar Wallonië (Franstalig België) om daar als afsluiting van het onderdeel spreekvaardigheid een aantal echte...
14
APR
Klas 1b en 1b2c zijn voor een kort uitstapje naar onze uitwisselingsschool in Augustfehn geweest.
14
APR
De Landendagen stonden dit jaar in het teken van China.
04
APR
De afgelopen week hebben de daltonvestigingen van Het Hogeland College (Wehe-den Hoorn en Uithuizen) bezoek gehad van het daltonvisitatieteam.
04
APR
Woensdag 30 maart deed Marit Hoek mee in de tweede ronde van de voorlees-wedstrijd Read2me.
21
MAR
Maandagochtend 14 maart vertrok om half zeven de dubbeldekker met een kleine tachtig leerlingen en de voltallige sectie geschiedenis naar het Binnenhof in Den Haag.
17
MAR
Voor de vijftiende keer organiseerden docenten Harold van Hees en Cobi Klok samen de HHC Warffum muziekavond.
16
MAR
Woensdag 10 maart werd er alweer voor de vijfde keer een wintersportreisje naar Bottrop georganiseerd.
16
MAR
Donderdag 10 maart hebben Maureen Sijbolts, Josien Binnenma, Else Veen-stra en Nienke van Dam, meegedaan aan de finale van het NK-ploegenachtervolging voor scholen.
14
MAR
Het begint een goede gewoonte te worden: Leerlingen van Het Hogeland College Uithuizen die tijdens de Nationale Vrijwilligers dagen (NL DOET) afreizen naar Schiermonnikoog om daar Natuurmonumenten te helpen het strand schoon...
24
FEB
Op woensdag 9 maart 2016 is er een inschrijfmiddag op alle vestigingen van 15.00 tot 18.00 uur. Wij vinden het erg leuk als jij en je ouder(s) persoonlijk komen inschrijven. Je kunt ook alvast het aanmeldingsfomulier...
18
FEB
Op initiatief van Ronald Vos, onze mediathecaris, vond afgelopen woensdagmiddag op Het Hogeland College de schoolfinale plaats van de Voorleeswedstrijd Read2me voor brugklassers.
18
FEB
Vrijdag 12 februari vond er voor het eerst een Valentijnsgala plaats. De aula was door het ADVENDO-bestuur en een grote groep vrijwilligers binnen enkele uren omgetoverd in een fraaie feestzaal.
08
FEB
Ter oriëntatie op een opleiding in de bouw zijn acht leerlingen klas vier techniek breed op werkbezoek geweest bij het SSPB Praktijkcentrum Bouw  (een regionaal opleidingsbedrijf voor de bouwsector).
01
FEB
Tijdens de Open Lessen op de vestiging in Uithuizen hebben zo’n 150 kinderen van de basisschool een dag mogen ervaren hoe het toegaat op het vmbo.
01
FEB
We kunnen weer terugkijken op een geslaagd Open Avond.
26
JAN
Op donderdagavond 11 februari 2016 start om 19.00 uur stipt een inspirerende avond in onze school in Warffum. Leerlingen uit havo 5 en vwo 6 presenteren dan de resultaten van hun profielwerkstuk (pws). Een keur van...
07
JAN
Op vrijdag 8 januari zullen aan de scholen van Het Hogeland College alle lessen weer worden gegeven volgens het normale rooster. Mogelijk is er nog voorzichtigheid geboden wegens gladheid in de ochtend. De scholen zijn...
06
JAN
Vanwege de slechte weersomstandigheden komen de voorlichtingsavonden van vwo 3 en havo 3 te vervallen. Lees verder voor de nieuwe data.
06
JAN
Wegens de weersomstandigheden gaat de voorlichtingsavond voor ouders waarvan de zoon of dochter, de SOVA- of faalangsttraining volgen niet door. Een nieuwe datum volgt.
05
DEC
In verband met de verwachte storm is de Sinterklaasviering in Warffum vervroegd. Om 12.30 uur gaan de leerlingen naar huis. De pakjesvieringen in de klas zijn vrijdag 6 december het eerste en het tweede uur. In Wehe-den...
PrintPagina printen